Si has comprat un bitllet del sorteig de la Grossa de Sant Joan, que se celebra el 24 de juny, has de saber on podràs cobrar el premi en cas que hagi resultat guanyador. Tens fins el 24 de setembre del 2019 per cobrar-lo, ja que caduquen als 90 dies.

Primer de tot hauràs de saber si tens un bitllet premiat. Aquí pots comprovar el teu bitllet.

Si el premi de la Grossa de Sant Joan és de fins a 120 euros es pot cobrar a qualsevol establiment autoritzat a vendre aquesta loteria que disposi de terminal. Aquests establiments, de forma opcional, poden pagar premis fins a 1.000 euros.

Els premis de més de 120 euros es poden cobrar al comptat o amb una transferència bancària a les oficines de CaixaBank (a partir de 50 euros) i a l'Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis, que es troba a la Gran Via de les Corts Catalanes, número 639, de Barcelona. A l’oficina d’atenció es paguen tots els premis. 

Premis del sorteig

El sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Joan té un premi extraordinari de tres milions d’euros per a un únic bitllet que coincideixi amb el número i la sèrie.

La resta de bitllets amb el número premiat s’emporten cada un premi de 30.000 euros. Els bitllets amb el número anterior i posterior al premiat rebran 3.000 euros. També es premien totes les terminacions del premi extraordinari amb quantitats que van dels 500 als 6 euros.

Hi ha cinc premis especials de 10.000 per a cinc números.