Aquest divendres 24 de juny se celebra el sorteig de La Grossa de Sant Joan 2022. Ara per ara no s'ha revelat l'hora d'inici exacta de l'esmentat sorteig, però tingues en compte que des d'El Nacional cobrirem l'esdeveniment en directe. Així que pots passar-te per la portada el dia assenyalat per descobrir, en temps real, els detalls més importants. I et convé estar atent si participes en La Grossa! Per a aquesta edició Especial Revetlla de La Grossa dels divendres, un dels bitllets amb el primer premi pot fer-te guanyar 100.000 euros. La possibilitat que et toqui és d'1:3,3. És possible que, en ple sorteig, els nervis t'ho facin passar malament i t'oblidis sobre com pots cobrar el premi de La Grossa. No passa res: aquesta guia t'explicarà tot el necessari. Així que, si vols, guarda-la en Marcadors del teu navegador per utilitzar-la divendres vinent 24.

💶 A quina hora i on veure La Grossa de Sant Joan 2022

🎆 Grossa de Sant Joan 2022: Així serà el sorteig Especial Revetlla del 24 de juny

On cobrar el premi de La Grossa de Sant Joan 2022

Has comprat un bitllet físic de l'Especial Revetlla de La Grossa dels divendres al teu establiment preferit? Llavors la teva manera de cobrar La Grossa de Sant Joan 2022 dependrà de dos factors: la quantitat del premi per si mateix i si l'establiment autoritzat compta amb una terminal adequada per a la transferència.

  • Si el premi de La Grossa de Sant Joan que t'ha tocat és de fins a 120 euros pots cobrar el teu premi a qualsevol establiment autoritzat per vendre aquest tipus de loteria que disposi de les terminals adequades per a això. Això inclou bars, restaurants, estancs... Alguns d'aquests locals a més poden donar-te premis de fins a 1.999, euros, però aquesta possibilitat és opcional i ho decideix el propi establiment. Pregunta i confirma abans de dirigir-te al teu local habitual si has guanyat un premi major de 120 euros. Els premis es poden cobrar al comptat o amb una transferència bancària.
  • Si el premi de la Grossa de Sant Joan que t'ha tocat és d'entre 120 i 150.000 euros, pots cobrar tots aquests diners en un CaixaBank o a l'Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya, que es troba al carrer Enric Granados núm. 33 de Barcelona. Tingues en compte per això que, en aquest cas, el premi màxim serà de 100.000 euros.
Loteria Catalunya Grossa Boles Numeros Sorteig
El sorteig de la Grossa tindrà edició Especial Revetlla / ACN

Com cobrar els bitllets de la Grossa comprats per Internet

  • Si has jugat online a la Grossa de Sant Joan 2022, i t'ha tocat un premi de fins a 600 euros, rebràs l'import del premi al moneder del teu compte de Loteries de Catalunya. Des d'allà, el podràs transferir al teu compte bancari. La transferència del premi no serà immediata; el temps d'espera variarà segons la teva entitat bancària.
  • Si has jugat online a la Grossa i t'ha tocat un premi superior a 600 euros, rebràs l'ingrés directament al compte bancari que disti quan et vas registrar com a usuari en la pàgina web de Loteries de Catalunya.

Independentment del tipus de bitllet de l'edició Especial Revetlla de la Grossa dels divendres que compris, físic o digital, en qualsevol cas tindràs fins 90 dies després del sorteig per reclamar el teu premi. Una vegada hagi passat aquest període de temps, els bitllets caduquen, encara que siguis un dels 10 afortunats amb el màxim premi de 100.000 euros! Potser ara veus inconcebible la possibilitat que et toqui un bon premi a La Grossa de Sant Joan 2022 i decideixis posposar el cobrament. Però la vida dona moltes voltes i mai se sap quin tipus d'emergències o imprevistos pot alterar els teus plans de divendres 24 de juny. Així que, per si de cas, escriu en algun lloc (un post-it, per exemple) que tens fins al 22 de setembre de 2022 per cobrar el teu sucós premi. En aquests casos, val més prevenir que curar.