Els premis de la Loteria de Nadal 2022 han caigut molt repartits arreu del territori de l'Estat. A poc a poc, els premis milionaris del sorteig extraordinari de Nadal han anat caient al llarg del matí d'aquest dijous 22 de desembre, repartint alegria als premiats de molts punts de Catalunya i Espanya. En aquest article trobareu un mapa amb tots els llocs on s'han venut els números premiats de la Loteria de Nadal, el premi corresponent i els milers d'euros que toquen per cada sèrie premiada. El primer dels premis d'aquest sorteig de Nadal ha sortit al voltant de les 10 del matí, quan els nens i nenes de Sant Ildefons han cantat el primer cinquè premi amb el número 62391, que correspon a 60.000 euros la sèrie. Les butlletes premiades han caigut a Vila Joiosa i Benidorm, a Alacant. Els primers números premiats caiguts a Catalunya han arribat quan han cantat el segon premi, amb el número 04074. Aquests s'havien venut en administracions d'Olot i Puigcerdà, a més de Bilbao i Biscaia. El Gordo ha arribat poc abans de dos quarts de dotze, molt repartit arreu de l'Estat.

🔴 Loteria Nadal 2022 | DIRECTE
 

🔎 Comprovar Loteria Nadal 2022: Buscador dels números premiats i dècims
 

MAPA | Tots els punts on s'han venut els números premiats de la Loteria de Nadal 2022

El primer premi del Gordo ha caigut molt repartit arreu de tot l'Estat. Un total de 100.000 números han entrat aquest matí als bombos del Sorteig Extraordinari de Nadal, representant 180 sèries en total, però només un s'emportaria el desitjat Gordo. Aquest primer premi forma part d'un total de 15.304 premis a la sèrie, valorats en 14.000.000 euros.  En aquest mapa trobareu tots els punts de l'Estat on han venut els números premiats de la Loteria de Nadal 2022:

On han caigut els premis de Loteria de Nadal a Catalunya?

Els premis de Loteria de Catalunya també han esquitxat Catalunya, tot i que no ha sigut un dels llocs més premiats. El Gordo, per exemple, s'ha venut en alguns punts de Catalunya també. Consulta aquí tots els punts on s'han venut butlletes premiades: