Vols comprovar la Loteria de Nadal 2023? No perdre detall dels dècims premiats, sigui amb un dels premis grossos o en la Pedrea, del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal d'aquest any, pot ser realment complicat tenint en consideració el vertiginós ritme que els Nens de Sant Ildefons porten en cantar els números. És per això que aquí et portem la forma més ràpida per comprovar els números premiats de la Loteria de Nadal 2023 amb el comprovador automàtic de Loteries i Apostes de l'Estat. Continua llegint per saber si el número que jugues és un dels afortunats.
 

🔍 Comprovar Loteria de Nadal 2023: números premiats | BUSCADOR

 

Comprovar Loteria de Nadal 2023: consulta els números premiats amb el comprovador automàtic

El procediment és ben senzill per comprovar si tens un dels números premiats amb el Gordo (primer premi), el segon, el tercer o algun dels quarts o dels cinquens premis de la Loteria de Nadal 2022, així com dels bitllets que han percebut un pessic en la Pedrea o les aproximacions, del Sorteig Extraordinari a través del comprovador automàtic de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Cal tenir en compte també que, evidentment, existeix la possibilitat que aquest sistema doni lloc a algun error i mai està de més recórrer físicament a una administració de loteria per tal d'assegurar-se.

Tan sols necessitaràs tenir el teu dècim a mà i introduir manualment el número a la casella corresponent. D'altra banda, a la casella “euros” hauràs de teclejar l'import invertit en la teva participació. Per tant, 20 serà la quantitat exacta si es tracta d'un dècim a l'ús, i en cas de tractar-se d'una participació independent, com les que venen en bars o associacions i el cost de les quals sol ser menor, hauràs de revisar bé el teu bitllet perquè la xifra sigui exactament la que jugues, ja que una part sol servir de donació a alguna entitat. A continuació, pots comprovar la teva Loteria de Nadal 2023.

Aquí pots comprovar quants diners reben els números premiats de la Loteria de Nadal 2023

Potser encara no coneixes quina és la dotació exacta de cada un dels premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2023 d'aquest 22 de desembre, i és que, a través del comprovador automàtic que trobaràs més amunt, podràs comprovar la xifra exacta que has percebut per cada un dels dècims o participacions que estiguis jugant aquest any. Deixant de banda les aproximacions, has de saber que el primer premi, també conegut com el Gordo, percep 4 milions d'euros a la sèrie, mentre que el segon 1.250.000 i el tercer 500.000 respectivament. Els dos quarts premis es conformen amb 200.000 euros a la sèrie i els cinquens, que poden ser fins a vuit, amb 60.000 euros. La Pedrea, d'altra banda, percep 1.000 euros a la sèrie.