Entre la naturalesa del territori de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró trobem l'espai ideal per gaudir d'una gran qualitat de vida durant totes les èpoques de l'any. És la màgia de La calma d'Aro, l'alternativa a la saturada gran ciutat. 

Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró són l'alternativa a la saturada gran ciutat

A només a una hora i mitja de Barcelona i a trenta minuts de Girona, l'Associació d'Empresaris de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró (AdEM) t'ofereix una gran oferta comercial, d'allotjament i d'oci d'alt nivell. Però no és només això, estem parlant d'un territori ple d'història i encant, idoni per desconnectar prop del mar o al voltant del Parc dels Estanys. També s'hi poden fer tota mena d'activitats culturals i esportives, a més de delectar-te amb noves experiències gastronòmiques. Tot plegat, dona sentit al lema "La calma d'Aro": qualitat de vida en entorn tranquil i acollidor al bell mig de la Costa Brava. 

HotelPlanamar / AdEM
Foto: AdEM

Ara bé, si també estàs buscant acció, has de saber que hi tens a la teva disposició centres esportius per jugar a tenis, pàdel o golf. També podràs fer senderisme i la bicicleta de muntanya gràcies als camins de ronda del territori. Per acabar-ho de reblar, al mar i a les platges es pot gaudir d’excursions en vaixell o moto d’aigua i de més activitats aquàtiques com ara kayak o pàdel surf. L'oferta esportiva és molt àmplia. N'és prova el fet que, si vols fer activitat física d’una manera més relaxada, hi trobaràs ofertes de ioga i pilates a l'aire lliure. Prova-ho, l'entorn és idíl·lic! 


Pel que fa a la gastronomia, aquesta zona privilegiada prop del mar i a les terres de l’Empordà compte amb una àmplia varietat de productes de proximitat. Podràs degustar cuina tradicional com l’arròs mar i muntanya, el suquet, el marisc i les garotes o bé tastar plats d'arreu del món. I, si t'apassiona el vi, podràs participar en tastos de vins de l’Empordà. 

gambes / AdEM
Foto: AdEM

A més a més, tindràs al teu abast una diversa oferta comercial. Des de joieries sofisticades fins a sabateries modernes, passant per òptiques de qualitat i llibreries acollidores, un gran llistat de comerços que enriqueix i omple els petits i grans carrers d’aquest espai cosmopolita.

A La calma d'Aro trobaràs tot el que t'ofereix la ciutat, però amb la tranquil·litat de l'Empordà

Aprofita La calma d’Aro i brinda en un paratge on gaudir, relaxar-se i oblidar-se dels problemes de la gran ciutat. Hola, Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. Adeu, estrès.