Torna la Nit de les Religions a Barcelona. Establir un diàleg entre la ciutadania i les diferents comunitats religioses del país és precisament l’objectiu d’aquesta iniciativa que se celebrarà de nou enguany.

Així, aquest cap de setmana 14 i 15 de setembre se celebraran una sèrie d’activitats en les quals diverses conviccions religioses de Barcelona obriran les portes dels seus centres i convidaran a participar tota la ciutadania.

L’acte inaugural de la jornada serà el dissabte a les 12.30 hores, a l’Espai Francesca Bonnemaison. Les persones assistents es trobaran amb una interpretació musical de cançons de diverses cultures del món a càrrec del grup Burruezo & Medievalia Camerata.

Durant dissabte i diumenge es duran a terme diferents activitats organitzades per les 53 comunitats i entitats participants. Hi ha previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives.

El principal objectiu de la Nit de les Religions és generar un espai de trobada i coneixement de la diversitat de religions, espiritualitats i conviccions a Catalunya.

Amb aquesta iniciativa els ciutadans tindran l’oportunitat de conèixer i dialogar amb les diferents comunitats.

La jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR) i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.