La candidata del PDeCAT a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté, ha defensat aquest migdia una llista unitària per fer front al "populisme", en referència a Ada Colau, i a "l'unionisme més recalcitrant" en al·lusió a la possible candidatura de Manuel Valls. Ho ha dit en el marc del fòrum Dinars Cambra que organitza la Cambra de Barcelona. 

Munté ha insistit que els partits sobiranistes poden "entendre's i fer possible aquesta llista" i sobre la negativa d'Esquerra Republicana de formar-ne part, ha respost que "les posicions poden modificar-se".

La candidata del PDeCAT creu que és una necessitat "sumar" forces abans de les eleccions perquè no torni a passar "el mateix". "No sigui cas que la llista més votada sigui la que ens governa ara i que ha representat el populisme o que la llista més votada sigui la que representa l'unionisme més recalcitrant", ha senyalat. Munté ha criticat una hipotètica candidatura de Manuel Valls, de qui ha dit que ve "a treure'ns de no sé quins mals des d'un profund desconeixement".