Una dona de 81 anys ha mort la matinada d'aquest dilluns després d'un incendi domèstic al seu pis, situat en el número 14 del carrer Santa Anna de Reus. En veure fum al bloc, un veí ha donat l'avís als Bombers de la Generalitat, que han enviat sis dotacions i han rescatat la dona, segons han informat en un comunicat aquest dilluns.

El foc ha calcinat el matalàs de l'habitació on dormia la víctima, que ha caigut a terra i ha intentat ser reanimada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) sense èxit. Unes altres dues persones de l'edifici han estat ateses pels serveis mèdics -un home de 43 anys i un menor- per símptomes d'ansietat, i els han donat l'alta en el moment.

L'incendi ha cremat parcialment l'habitació del pis 2n-B, el foc ha estat controlat en poc més de mitja hora i la resta de l'edifici ha quedat afectat pel fum. El bloc, de tres plantes i dos pisos per planta, ha estat evacuat com a mesura preventiva, i els sis veïns desplaçats ja han pogut tornar a les seves cases, ja que l'estructura del bloc no ha quedat afectada.