Un motorista de 45 anys a Tarragona i dues persones, en un xoc múltiple a Osona, han mort aquest dissabte al vespre. El primer, en un accident a Constantí (Tarragonès) en una col·lisió entre un turisme i la motocicleta. I el segon s'ha produït en un xoc múltiple amb cinc vehicles implicats a la C-37 a Torelló (Osona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Sobre l'accident del motorista, els fets van passar al voltant de les 20.30 hores a la carretera TP-7225, al punt quilomètric 5,50. Fins al lloc del sinistre es van enviar dues ambulàncies convencionals i una de medicalitzada del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar-li la vida. Arran de la incidència, també es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i les ambulàncies del SEM, que també va activar el servei de suport psicològic. 

2 morts, un ferit molt greu i 5 vehicles implicats

Segons les primeres informacions, a l'accident d'Osona s'hauria produït una col·lisió frontal entre dos turismes i, de retruc, s'hi haurien trobat involucrats dos cotxes més i un camió que transportava porcs. Com a conseqüència de la topada, van resultar morts els conductors de dos dels turismes. Es tracta de N. C. G., de 66 anys i veí de Sant Jaume de Llierca, i de K. T. L., de 23 anys i veí d'Olot. A més, al sinistre hi va haver una persona ferida crítica, traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron, una persona ferida menys greu i dues més de ferides lleus, que van ser traslladades a l'Hospital de Vic.