Els Mossos d'Esquadra van detenir un altre implicat en l'agressió sexual a una jove de 18 anys a Sabadell. Amb aquest ja són set nois els que estan detinguts després que una jove presentés una denúncia on assegurava haver estat víctima d'una agressió sexual durant la matinada de dissabte. 

L'agressió es va produir en una nau abandonada en una zona coneguda com a Can Feu, on viuen persones sense sostre.  A més, un dels detinguts per la suposada violació múltiple va estar assetjant durant la nit la víctima, que estava de festa amb uns amics i no recorda com hores després va acabar a la fàbrica abandonada on va ser agredida per tres persones.

Segons han informat a Efe fonts de la investigació, els detinguts, d'entre 21 i 53 anys d'edat, estan en una comissària dels Mossos d'Esquadra, a l'espera de passar, probablement dimecres que ve, a disposició del titular del jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell, que investiga el cas.

La jove va denunciar davant la policia municipal de Sabadell diumenge a primera hora del matí que tres joves l'acabaven de violar en una fàbrica abandonada del barri de Can Feu, en presència d'altres persones que no van fer res per evitar que fos agredida sexualment.

Els Mossos d'Esquadra s'han centrat aquest dilluns a recollir indicis sobre la incriminació dels detinguts, d'entre 21 i 53 anys d'edat i d'origen magribí, que amb tota probabilitat seran interrogats avui en seu policial per intentar aclarir la seva suposada participació en els fets, segons les fonts.

Poc abans de les set de diumenge al matí, una parella que circulava amb el seu cotxe per la zona de Can Feu va veure la jove sortir de la fàbrica abandonada molt atordida i, després que aquesta els digués que l'acabaven de violar, la van acompanyar a comissaria, on la dona va detallar el que havia passat als agents.

Un dels detinguts la va assetjar durant tota la nit

Segons les fonts, la noia va explicar que, mentre estava amb els seus amics de festa, un dels detinguts, al qual no coneixia prèviament, la va estar molestant i importunant i, segons sembla, seguia al carrer quan la víctima va sortir de l'últim local d'oci nocturn a l'hora del tancament de l'establiment.

En la seva declaració als agents, la noia va afirmar que no recordava com havia arribat a la fàbrica abandonada en la qual va ser violada, que està situada als voltants de la discoteca on estava de festa amb els seus amics.

La policia local es va dirigir de manera immediata a la fàbrica abandonada que la jove va descriure com a escenari de la violació i va detenir les sis persones que es trobaven al seu interior.

La noia va detallar que van ser tres els homes que la van agredir sexualment mentre d'altres persones que eren a la nau no feien res per evitar-ho, pel que podrien ser acusats d'un delicte d'encobriment.

Concentració de rebuig

Unes quatre mil persones, segons la policia local, es van concentrar aquest dilluns a la tarda a la plaça de Sant Roc de Sabadell, davant l'Ajuntament, per expressar la seva repulsa per la presumpta agressió sexual múltiple.