El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat aquest dijous d'un sinistre viari mortal al terme municipal de la Torre de Claramunt (Anoia). L'accident es va produir ahir a la tarda, a les 19.22 hores, al quilòmetre dos de la BV-2135. 

Per causes que s'estan investigant, un turisme va bolcar i va provocar la mort de la conductora i única ocupant del vehicle, S.R.S., de 43 anys i veïna de Carme.

Arran de la incidència, es van mobilitzar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter i dues unitats més del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els afectats

El SCT recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.