Els serveis d'emergència han trobat mort l'home de 85 anys desaparegut des d'aquest dilluns a Sant Boi de Llobregat, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'avi va sortir aquest dilluns a les vuit del matí de casa seva i la seva família, en veure que no tornava, ha alertat els Mossos aquest dimarts abans de les tres de la matinada. A aquesta hora es va activar un dispositiu de recerca format per Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat a la zona de l'ermita de Sant Ramon, que el desaparegut solia recórrer amb freqüència.

Aquest dimarts al matí, la recerca ha continuat amb cinc vehicles dels Bombers de la Generalitat amb la unitat canina de recerca i els GRAE, a més de dues dotacions dels Mossos d'Esquadra.

El cos de l'home ha estat trobat, finalment, cap a dos quarts de sis de la tarda en una zona boscosa de Santa Bàrbara del Llor, a Sant Boi.

La troballa l'han fet agents de Bombers, que de seguida han informat la resta del dispositiu de cerca. El fet ja s'ha comunicat a la família i la comitiva judicial s'ha fet càrrec del cadàver. Es descarta que la mort hagi estat de tipus violent.