El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada s’ha registrat un sinistre viari mortal a la BP-1413 al quilòmetre 3,5, al terme municipal de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 04.33 h.

Per causes que s'investiguen, hi ha hagut una sortida de via d’una motocicleta i ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle, un home de 30 anys de nacionalitat dominicana.

Arran de la incidència, s’han mobilitzat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.