Un home de mitjana edat ha mort al carrer Berlín de Barcelona aquest divendres per un cop de calor, ha informat Protecció Civil en un apunt al seu compte de Twitter. L'home, que anava indocumentat, ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital Clínic de Barcelona, on ha mort, ha detallat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en un comunicat.

Segons han informat la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat, l'home ha estat localitzat per una persona al carrer Berlín de Barcelona, estirat a terra al mig del carrer. Els especialistes del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat han atès l'home, que segons sembla seria un indigent, i l'han traslladat en estat crític a l'Hospital Clínic de Barcelona, on ha mort a causa del cop de calor que havia patit.

Protecció Civil manté l'alerta del pla Procicat per una ona de calor en tot el territori català excepte a les comarques dels Pirineus; des de l'activació del pla, el 061 ha atès 27 incidents entre consultes telefòniques sanitàries i atencions a persones afectades per cops de calor.