El regidor socialista de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme de l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Pedro Luís Cano, ha mort aquest diumenge a causa del coronavirus.

Segons informa el consistori, Cano feia setmanes que es trobava ingressat a l'UCI de l'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) a causa de la infecció del virus.

L'Ajuntament ha confirmat la notícia a través d'un comunicat a la seva pàgina Web, i han expressat el "més sentit condol a familiars i amics". 

Així mateix, han expressat que l'ajuntament informarà pròximament dels actes que decretarà. 

 

Aj Santa Coloma de gramanet mort Pedro Cano

 

En la mateixa línia, des del compte de Twitter institucional del partit han dedicat un missatge a Cano: "Res ens prepara per a la pèrdua, i menys per la d'un home honest, amant de les lletres, la música i el bon viure. Que la terra et sigui lleu, Peter Kane! [el nom afectuós amb el qual l'anomenaven]", han escrit. 

 

psc Santa Coloma de gramanet mort Pedro Cano

 

Cano va ser el soci fundador Centre Cultural Alandalus que va deixar de funcionar el 1999 i del I Gremi d'hostaleria de Santa Coloma, del qual també va ser el primer president. 

D'altra banda, en el seu currículum també destaca haver estat el responsable de personal en diversos macrofestivals, del Dr. Music Festival a Arenal Sound, Viña Rock, Rototon Sunsplash o Primavera Sound.

 

 

 

Imatge principal, Pedro Cano / PSC Santa Coloma de Gramanet