Aquest cap de setmana ha deixat una notícia molt trista: la policia ha trobat mort Gabriel Cruz, el nen de 8 anys desaparegut el 27 de febrer. El cadàver de l'infant va aparèixer al maleter del cotxe de la parella del seu pare. El que s'ha convertit en una tragèdia per a una majoria, ha esdevingut una oportunitat per deixar entreveure l'hipermasclisme d'alguns personatges com Federico Jiménez Losantos. Bé, tampoc no era una cosa que no sabéssim. 

El periodista ha començat en la portada de les 7 del matí del seu programa a esRadio recordant que "dijous s'aborda la idea dels comunistes i socialistes de carregar-se la presó provisional revisable", i ho enllaça amb l'assassinat de Gabriel. Acte seguit, Losantos fa una relació molt desafortunada del crim amb el masclisme: "Aquest assassinat ens fa plantejar que el 8-M ens van convèncer que tots els homes som uns assassins", "que a Espanya no hi ha el mateix masclisme que a Namíbia al segle XVI", ha etzibat el periodista.

El conductor té molt clar de qui és la culpa: dels mitjans de comunicació, "que s'entesten a dir mentides, com van fer l'11-M", i de Manuela Carmena —"com diu l'alcaldessa les dones són tot pau i amor". 

Per si els seus oients necessitaven més fets per creure's el discurs misogin, el periodista ha tirat de dades: "Dels 23 nens assassinats l’últim any a Espanya, 16 ho van ser per les seves mares. Però no havíem quedat que les dones no maten? No era que els homes som dolents per definició i les dones patien la nostra brutal violència?", ha insistit.

Per si no n'hi havia prou, Federico Losantos ha seguit amb les seves teories conspiratòries: "Qui mata les persones? Els que en són més a prop, la família, i dins la família la mare". "Quantes dones grans han mort en mans de les seves filles que són qui les cuiden?", ha afegit deixant clar que no només que les dones són assassines, sinó que són les que els pertoca cuidar una mare malalta. 

L'estocada final se l'ha enduta la llei de violència de gènere, una llei que si fos per Federico Losantos ja ni existiria perquè els seus càlculs li indiquen que "en alguns casos les denúncies són de veritat, però en un 80% no". Ell ho té clar: "La llei de violència de gènere és anticonstitucional i inútil".

Ara bé, per si algú s'ha quedat amb ganes d'una segona dosi de misogínia de la mà de Losantos, també pot llegir l'article que el locutor de ràdio ha escrit a El Mundo titulat: "Les dones no maten". En la mateixa línia que la portada radiofònica, torna a ficar mà al tema del petit Gabriel: "Deu haver-hi un error en la detenció del presumpte assassinat de Gabriel. L'assassina és una dona, i per més inri immigrant i, a més, de color. Impossible". En definitiva, un altre reguitzell de comentaris masclistes que pretenen convèncer que la violència de gènere és una invenció de les dones.