Si ets dels que reutilitzen la crema solar per a tots els membres de la família, necessites llegir aquest article. I especialment si convius amb nens. Sabies que la seva pell és més fràgil i necessiten productes especials per protegir la seva delicada pell? Escollir un fotoprotector específic per a ells és una alternativa que sens dubte cal tenir en compte: la pell dels petits és més fina i, per tant, menys resistent i més sensible a temperatures extremes i canvis climàtics sobtats. També tenen més tendència a la sequedat, així que la radiació solar els afecta d'una forma molt més agressiva que als adults.

Segons la Doctora Aurora Garre, Medical Marketing Manager a ISDIN, en l'actualitat "el 39% dels nens es cremen freqüentment cada estiu i aquestes cremades solars suposen un dels factors de risc més grans per a l'aparició d'un melanoma en la infància". Cal tenir en compte que els nens necessiten una foto protecció que pugui aplicar-se a tota la seva activitat diària i adaptar-se al seu ritme. "Quan som petits la pell és molt vulnerable als rajos ultraviolats, ja que la pell és més sensible i permeable, per la qual cosa la capacitat de les defenses per afrontar la irradiació solar és menor", conclou l'especialista. D'aquesta manera, pediatres i dermatòlegs recomanen no exposar els nadons i als menors de 3 anys directament al sol, a part de comptar amb productes específics a partir d'aquesta edat.

pexels julia kuzenkov 1974856

Líder del mercat en la protecció solar infantil

Un adult pot utilitzar crema per a nens, però al revés no és aconsellable. Fotoprotector ISDIN Pediatrics és la línia específica d'aquesta marca formulada per a la pell del nen i del nadó. La seva fórmula compta amb una concentració d'antioxidants més gran i amb Dexpantenol per adaptar-se a la protecció que necessita la pell infantil, a més de ser molt resistent a l'aigua i a la fricció i ser apte per a pells atòpiques i sensibles. Com a novetat d'aquest any, la gamma Pediatrics ha incorporat extracte de sempreviva en el Transparent Spray Wet Skin i Lotion Spray Pediatrics; es tracta d'un ingredient d'origen natural amb efecte calmant immediat que protegeix i reforça la funció barrera de la pell. Pròximament, també s'inclourà en la resta de la gamma.

Fotoprotector ISDIN Pediatrics Fusion Water

ISDIN aposta per la textura del fotoprotector facial més innovador del mercat, Fusion Water, i el trasllada al món dels nens. També compta amb una formulació millorada amb hidratació intensa, absorció immediata i sense perfum. Fusion Water Pediatrics ha estat especialment formulat per a la pell del nen i del nadó i és apte per a pell atòpica, a més de per a nens de més de 6 mesos d'edat. Compta amb una alta protecció UVB/UVA SPF 50 i incorpora el sistema Wet Skin per a la seva eficàcia sobre la pell molla.

Compra clicant AQUÍ

Fotoprotector ISDIN Fusion Water Pediatrics 2021

Fotoprotector ISDIN Pediatrics Mineral Baby

Aquesta crema solar està específicament formulada per a la protecció de la pell fràgil dels més petits. La seva fórmula està composta per ingredients seleccionats per a la pell dels nens i per les zones exposades a la radiació UV indirecta (facial i corporal), amb filtres 100% minerals per a la màxima seguretat i tolerabilitat. No té perfum i és apte per a nens que tenen més de 6 mesos. El producte compta amb la tecnologia Fusion Fluid, que atorga una extensibilitat molt més fàcil – a més d'una absorció més alta.

Compra clicant AQUÍ

ISDIN MINERAL BABY PEDIATRICS

Fotoprotector ISDIN Pediatrics Transparent Spray Wet Skin

Testat pediàtricament i dermatològicament, es tracta de l'esprai transparent, fresc i d'assecatge immediat que pot aplicar-se fins i tot sobre pells molles i sense que la protecció perdi eficàcia, gràcies a la tecnologia Wet Skin. Apte per a pells atòpiques i per a nens de més de 3 anys, compta amb una alta protecció SPF50 UVB/UVA. El seu format en esprai permet l'aplicació en qualsevol direcció i, a més, aquest any compta amb una fórmula millorada a base d'extracte de sempreviva (Helichrysum italicum), que ajuda a calmar i proporciona una fortificació cel·lular contra el dany induït per la radiació UVB; també una activitat antioxidant per lluitar contra el dany oxidatiu.

Compra clicant AQUÍ

Fotoprotector ISDIN Pediatrics Transparent Spray Wet Skin 2021

Fotoprotector ISDIN Pediatrics Lotion Spray

Aquest protector ofereix una fórmula molt hidratant i de ràpida absorció, especialment formulada per a la pell del nen i el nadó. Conté antioxidants i Dexpantenol per reforçar la hidratació i les defenses de la delicada pell infantil. Molt resistent a l'aigua i resistent a la fricció, també ha estat testat per pediatres i dermatòlegs; és oil-free i apte per a pells atòpiques i sensibles, no sensibilitzant i apte per a nens de més de 6 mesos d'edat.

Compra clicant AQUÍ

Fotoprotector ISDIN Pediatrics Lotion Spray 2021

Fotoprotector ISDIN Pediatrics Gel Cream

Per a molts el tot terreny de la fotoprotecció per ser apte per a pell atòpica i ser resistent a l'aigua i la fricció però, sobretot, perquè és un protector corporal de protecció molt alta SPF50+ UVB/UVA que aporta la frescor d'un gel i la hidratació d'una crema. És apte per a nens de més de 6 mesos d'edat i conté antioxidants per reforçar les defenses dels petits, així com dexpantenol per oferir un extra d'hidratació.

Compra clicant AQUÍ

ISDIN GEL CREAM PEDIATRICS SPF50 250ml

Avène Solar Spray SPF 50+ Nens

Aquest esprai d'Avène conté només 4 filtres solars per a una àmplia protecció UVB-UVA fotoestable, eficaç al llarg del temps i amb una tolerància cutània òptima. Utilitza aigua termal d'Avène, coneguda per les seves propietats calmants, antiirritants i suavitzants, i conté una pel·lícula protectora reforçada. De fet, l'Spray SPF 50+ es basa en l'exclusiva associació Sunsitive® protection, resultat de la investigació Pierre Fabre.

Compra clicant AQUÍ

avene solar esprai ninos spf 50 200ml (1)

Llet SPF 50+ Nens 250 ml

Basada també en la investigació Pierre Fabre, aquesta llet de nens té un sistema de filtres patentat amb 4 filtres solars per a una protecció duradora, fotoestable i eficaç al llarg del temps. Disposa d'un complet antioxidant únic per protegir molt més la pell dels més petits contra l'estrès oxidatiu, i la seva textura fluida és lleugera i fàcil d'aplicar, a més de ser molt resistent a l'aigua. Ideal si els nens no paren de córrer de dalt a baix.

Compra clicant AQUÍ

Avene Leche Ninos SPF 50

Ladival Spray Nens i Pell Atòpica

Aquest protector solar està especialment indicat per protegir pells amb tendència atòpica de totes les edats, a més d'estar específicament testat per a la cura dels petits. Es tracta d'una protecció solar molt completa davant radiacions UV-A, UV-B i IRA i la seva fórmula SIN respecta la pell i evita reaccions al·lèrgiques, una cosa que cal tenir en compte quan comprem qualsevol crema solar. Molt hidratant, conté vitamina E i olis nutritius.

Compra clicant AQUÍ

ladival 50fps nens i pell atopica llet esprai 200 ml 1440

Anthelios Dermo-Pediatrics Gel Wet Skin SPF50+

És un protector solar per a nens testat dermatològicament que proporciona una protecció UVA+UVB molt alta i d'ampli espectre per a la pell sensible dels nens. Un gel invisible que forma una pel·lícula hidrofòbica a la pell per ajudar a repel·lir l'aigua. De fet, conté una alta protecció FPS50+ mantinguda, fins i tot sobre pell molla. Ni gras ni enganxós, és hipoal·lergogen i fotoestable.

Compra clicant AQUÍ

12 3334 2 201710062026

Anthelios Dermo-Pediatrics Spray Invisible SPF50+

Una altra protecció molt alta perquè els teus fills estiguin el més segurs possibles sota el sol. Ajuda a protegir els danys causats per infrarojos i per contaminació, una cosa que la pell sensible dels nens agrairà. És molt resistent a l'aigua, a la suor i a la sorra. I un altre detall important: no pica als ulls. Proporciona una protecció homogènia i zero grasses, a més de no tenir cap perfum.

Compra clicant AQUÍ

la roche postai anthelios dermo pediatrics esprai invisible 200 ml 1440