El Ministeri de l'Interior ha posat escorta al jutge de l'Audiència Nacional Manuel García Castellón, que investiga, en altres, els casos 'Villarejo', 'Púnica' o 'Lezo', després de denunciar que va patir dimarts passat una violació de domicili, han confirmat a Europa Press fonts policials.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional va denunciar davant de la policia espanyola que un individu sense identificar va accedir el seu domicili particular a Madrid a les set de la tarda de dimarts passat, mentre un familiar seu es trobava a l'habitatge, segons ha avançat el diari El Mundo.

La policia espanyola es va personar al domicili, on va prendre declaració al familiar del jutge García Castellón i va buscar empremtes de l'assaltant. Les diligències policials apunten que aquest individu va estar diversos minuts a l'habitatge i va recórrer diverses estances; posteriorment, va sortir deixant la porta principal oberta. Va ser un altre familiar el que va alertar d'aquesta circumstància en accedir a la casa.

L'assaltant no va sostreure cap objecte de valor ni documents o l'ordinador personal que utilitza el jutge de l'Audiència Nacional. La porta d'accés tampoc no va ser forçada.