El moviment Joventut pel clima ha convocat una nova mobilització pel divendres 13 de desembre exigint justícia climàtica en considerar que, a un dia de la clausura de la Cimera del Clima (COP25), "els resultats són insuficients" i "ens ha fallat".

"En lloc d'enfrontar-se al problema i treballar en veritables solucions, només han posposat els debats importants i la tendència sembla ser que s'allunya cada vegada més dels compromisos adoptats en la Conferència de París", destaca el moviment ecologista.

En un comunicat, Joventut pel clima ha explicat que la societat exigeix justícia climàtica i no es pot "acceptar la inacció dels governs". Per aquesta raó, tornen a convocar mobilitzacions i pretenen que siguin protestes globals a tot el món. A Madrid, ha estat convocada davant del Palacio de Congresos, on es celebra la COP25, a les 16:30h.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat