Els Mossos d'Esquadra investiguen un metge de medicina general per abusos sexuals a dues pacients, de 17 i 30 anys, al Baix Llobregat i Barcelona. L'home, de 44 anys i d'origen colombià, hauria forçat la revisió física dels genitals de les pacients al·legant qualsevol excusa mèdica. També hauria manipulat amb les mans altres zones del cos íntimes i que no tindrien res a veure amb la visita.

El doctor exerceix tant a la sanitat pública com a la privada, a la zona de Barcelona i del Baix Llobregat. Els investigadors no descarten que hi pugui haver altres víctimes que podien haver estat ateses entre els anys 2012 fins a l’actualitat.

El Departament de Salut ha apartat el metge de la seva activitat, com a mesura cautelar, a l'espera de conèixer com evolucionen les actuacions inciades pels Mossos. L'expedient del metge conté el certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual requerit per habilitar la seva contractació.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat