Amb el lema 'BCN Explota. No patirem vides de misèria per mantenir el seu luxe', la manifestació anticapitalista celebrada aquest dilluns a la tarda en motiu del Dia Internacional del Treball ha conclòs amb incidents al centre de Barcelona, on alguns dels presents han trencat alguns aparadors de botigues i hotels. 

Manifestació destrosses 2

La manifestació de l'esquerra alternativa i, concretament, d'organitzacions pròximes a la CUP, s'ha iniciat a les 18h a la plaça de la Universitat i s'ha dirigit cap al Portal de l'Àngel, i ha seguit cap al Raval, on s'han produït els primers incidents.

Durant la marxa, un grup que anava disfressat amb perruques de colors, nas de pallasso i vestits de blau per ocultar la seva identitat, ha anat causant diverses destrosses, trencant vidres a hotels del centre de la ciutat, entitats bancàries i establiments, fent pintades o cremant papereres.

En concret, alguns dels manifestants han trencat aparadors d'hotels, com el Catalonia, o també s'hi han fet pintades, com en el cas de l'hotel Universal.

A més del trencament d'aparadors d'hotels, també han resultat afectats els d'establiments comercials com Zara, Benetton i Telefónica, i hi ha hagut un intent d'ocupació de l'antiga Llotja, situada al carrer d'Avinyó.

A la manifestació hi han participat els regidors de la CUP Josep Garganté i Maria José Lecha.

636292694263965035

Manifestació