Un incendi ha cremat aquest dimarts a la matinada una nau de 4.000 metres quadrats de tractament d'asfalt situada al polígon Can Calopa de Sant Cugat del Vallès, concretament al número 12 del carrer del Ter, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que hi treballa amb 13 dotacions.

L'avís s'ha produït a tres quarts i mig de quatre de la matinada i s'ha propagat ràpidament per tota la nau. A més, les construccions veïnes s'han hagut de desallotjar, tot i que no han resultat afectades. Els efectius dels Bombers han pogut sectoritzar la zona i evitar la propagació del foc a aquestes naus properes. Aquest matí, l'incendi s'ha donat per controlat i a partir d'ara, la tasca dels bombers se centra en extingir els punts calents que encara hi ha a l'interior de la nau.

A banda dels Bombers, també hi han treballat efectius de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu. En el moment de l’incendi no hi havia activitat a la indústria afectada i no ha calgut evacuar a ningú. Tampoc no hi ha hagut persones ferides.