El responsable de la piscina municipal de Ripoll i una monitora de la piscina estan sent investigats acusats d'homicidi imprudent greu per la mort d'una nena de 4 anys que es va ofegar

En el moment de l'incident, cinc professors i quatre monitors amb titulació de socorrisme es trobaven a la piscina, juntament amb diversos usuaris. Fins i tot alguns d'ells amb formació mèdica van col·laborar en els primers auxilis. Així ho ha assegurat l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, que ha dit que "lamentablement, no sabem per què, ningú no s'ha adonat d'aquesta fatal circumstància. Ningú no ha vist res, ni sentit crits ni cap moviment d'aigua". 

Els Mossos d'Esquadra han donat per tancada la seva investigació i aquest dilluns lliuraran l'atestat als jutjats de Ripoll.

L'autòpsia va certificar que la nena de 4 anys que va morir divendres en la piscina municipal de Ripoll durant una activitat escolar de natació va morir ofegada. 

La menor, alumna de l'escola Pirineu de Campdevànol (Ripollès), feia un curset de natació amb altres nens de la seva classe. Cap a quarts de dotze, quan els monitors ja plegaven, s'han adonat que la criatura no era amb el grup i l'han vista surant a la piscina. Els fets van tenir lloc quan hi havia fins a cinc professors i quatre monitors socorristes, que no van veure com la nena s'ofegava.