La cadena d'hotels de l'actor de Hollywood Robert de Niro, Nobu Hospitality, obrirà el 12 de setembre el seu primer hotel a Barcelona a la Torre Catalunya, a tocar de l'estació de Sants. L'establiment de luxe es dirà Nobu Hotel Barcelona i serà el quart hotel de la companyia nord-americana a Europa. Les seves habitacions ja es poden reservar amb antelació per preus que oscil·len entre els 250 i els 785 euros.

La gestió del nou establiment serà compartida entre la cadena de l'actor nord-americà i Selenta Grup, actual gestora que mantindrà la propietat de l'hotel. Així doncs, el Gran Hotel Torre Catalunya es transformarà en el Nobu Hotel Barcelona.

L'establiment tindrà 300 habitacions en 23 plantes i serà el referent de la firma Nobu a Europa. A més,  a l’últim pis de l’edifici, amb vistes de 360 graus de la ciutat,  s'hi obrirà un restaurant de Nobu Matsuhisa, fundador de la cadena Nobu juntament amb de Niro i el productor Meir Teper. També tindrà un spa, una sala de reunions i espai per a esdeveniments.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Interior envy @nobubarcelona. Opening late Summer 2019. #NobuBarcelona #NobuHotels

A post shared by Nobu Barcelona (@nobubarcelona) on