El diputat del PDeCAT i exconseller de Presidència Francesc Homs ha afirmat avui que "entre la paraula de Millet", al qual s'ha referit com un "delinqüent confés", i la de l'extresorer del CDC Daniel Osàcar, ell es "refia més" de la d'Osàcar.

L'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet va acusar ahir CDC, en el judici del cas Palau, de rebre pagaments en metàl·lic de Ferrovial a canvi d'obra pública durant els governs de Jordi Pujol, cosa que Osàcar ha negat avui.

Als passadissos del Congrés, Homs ha dit estar convençut que l'obra pública a Catalunya s'ha "gestionat bé per tothom", ja que "ha governat molta gent els últims anys", i ha argumentat que "no hi pot haver comissions per adjudicació d'obra pública si no es demostra que aquesta adjudicació ha estat condicionada per aquestes comissions".

El diputat, que ha assegurat que no coneix Millet, ha assenyalat que ell "mai ha vist això que explica". "Jo em refio del que m'han explicat sempre i aquí estaré".

Encara que ha reconegut que també va confiar en els Pujol i després va tenir un "disgust immens", Homs ha apuntat que també es va refiar d'Artur Mas i Xavier Trias i que "després es va comprovar que no tenien comptes a Suïssa".

"En el meu partit he vist situacions de tota mena", ha recordat, per això ha posat èmfasi a dir que no deixarà "de tenir confiança en les persones que han tingut responsabilitats i ens han dit sempre que han fet les coses bé".

"Seguiré confiant fins que no em demostrin el contrari", ha insistit Homs, que ha assegurat que no només ell no ha "vist mai res sobre el tres per cent", sinó que a ell li ho han "desmentit sempre".