Un home ha mort aquest matí a Cornellà de Llobregat en llençar-se per una finestra  des d'un desè pis quan anava a ser desnonant, segons ha avançat El País. El desallotjament estava previst a les 10:30 i en un primer moment, quan s'ha presentat la comitiva judicial, l'home no els ha deixat entrar.

Poca estona després, la mateixa comitiva judicial que havia d'executar el desnonament s'ha tornar a presentar al pis de la víctima amb una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra. Quan han trucat a la porta i s'han identificat, l'home els hauria dit que esperessin, però pocs segons després han sentit una dona alertant que l'home s'havia llançat per la finestra, segons han explicat fonts policials al mateix diari.

Dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han presentat al lloc dels fets i han determinat que l'home ha mort a causa de l'impacte. A hores d'ara els Mossos estan investigant les circumstàncies de l'episodi.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, quan va començar el procediment de desnonament, l'home acumulava un deute de 14 mensualitats amb el Banc Popular que li llogava el pis. Segons el mateix tribunal, el desnonament s'havia aplaçat dues vegades per la delicada situació de la família.

La portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona, Lucia Delgado, i el president del Sindicat de Llogaters, Jaime Palomera, han coincidit en titllar la mort de l'home "d'assassinat" i han assegurat que el succés té "responsables polítics i econòmics".