Un home de 39 anys ha estat detingut avui a Saragossa després de confessar que havia assassinat la seva parella, de 37, en un habitatge del barri de Las Delicias de la capital aragonesa.

Fonts de la Policia Nacional han alertat que cap a les 5.45 hores l'home s'ha presentat en la Direcció Superior per comunicar que havia matat la seva dona.

Una dotació policial ha anat al domicili, situat al carrer Marcos Zapata, i ha trobat el cadàver de la dona, que no presentava signes evidents de violència, per la qual cosa s'espera els resultats de l'autòpsia per confirmar les causes de la mort.

La violència masclista

La dona i el seu presumpte assassí eren pares d'una nena de 10 anys que no es trobaven a l'habitatge en el moment en què han succeït els fets, han explicat fonts de la Delegació del Govern a l'Aragó.

La dona assassinada a Saragossa seria la dissetena víctima mortal per violència masclista a Espanya aquest any.

Disset víctimes aquest 2018

L'assassinat d'aquestes 17 dones ha deixat, a més, dotze menors orfes.

Fins avui l'última víctima assassinada confirmada pel Ministeri de Sanitat era la dona que va aparèixer morta en O Porriño (Pontevedra) el passat 18 de juny al costat d'un home al garatge del seu habitatge. Aquell mateix dia un altre home va ser detingut a Badalona per matar la seva parella.