La Policia Nacional va trobar aquest diumenge cap a les 12 del migdia el cadàver d'una dona de 63 anys a l'interior d'un pis situat al barri de Ofra de Santa Cruz de Tenerife. Segons han informat les fonts policials, l'home, de 58 anys, acusat d'assassinar-la és el seu nebot i també la seva parella sentimental.

La delegada del govern espanyol a Canàries ha explicat que hi ha indicis suficients per considerar que Rosa María, la víctima, va ser assassinada pel seu nebot i parella sentimental, que ja havia sigut denunciat per la víctima per maltractaments. 

La víctima havia denunciat al seu nebot per maltractament el 2014 però sense revelar que hi havia una relació sentimental entre els dos. Se li va imposar una ordre d'allunyament d'un any per violència domèstica. El juliol de l'any passat va acudir a l'Hospital de La Palma a rebre assistència mèdica per unes lesions que li havia fet la seva parella, però quan la Guàrdia Civil es va presentar al centre hospitalari, no va voler denunciar-lo.