L'home que el dissabte va estavellar un avió robat a Seattle (EUA) va manterir una conversa amb la torra de control minuts abans de suïcidar-se. "Només sóc un noi que està acabat", va dir mentre sobrevolava el cel de Seattle seguit de prop per dos avions militar amb ordres de disparar si el pilot s'acostava a una zona urbana.  

El treballador Richard Russell, de 29 anys, va respondre que estava còmode pilotant perquè jugava a videojocs. "Sí, és clar. És una meravella. Jo jugo a videojocs i crec que sé el que em faig. Creus que, si aterro això amb èxit, Alaska —la companyia aèria— em contractarà com a pilot?", va preguntar. 

"No vull fer mal a ningú, només vull que em xiuxiuegis coses dolces a l'orella". L'home va assegurar abans de posar fi a la seva vida que no feia aquella acció per a llevar la vida a altres persones. "Molta gent es preocupa per mi i això que estic fent els decebrà. Vull demanar disculpes a tothom". 

Sobre els motius va dir: "Només sóc un noi que està acabat. Em faltava un cargol, suposo. I no ho he sabut fins ara". Alguns usuaris han penjat a les xarxes socials parts de la conversa que va mantenir l'home amb la torre central de l'aeroport.

Aquest és el vídeo d'un part del recorregut que va fer Richard Russell amb l'avió robat abans d'estavellar-lo el dissabte.