La celebració de la Diada Nacional de Catalunya t'agafa lluny de casa? Si ets dels que vius l'Onze de setembre des de fora de Catalunya, però ho celebres com si estiguessis aquí, fes-nos arribar la teva foto! Segueix en directe tot el que passa arreu de Catalunya i el món durant el dia d'avui

A ElNacional.cat volem donar testimoni gràfic de la jornada comptant amb els nostres lectors, també amb els que esteu a quilòmetres de distància. Per això us convidem a enviar-nos les vostres imatges de qualsevol acte o celebració en què participeu relacionat amb la Diada. Hem habilitat un número de telèfon perquè ens feu arribar les vostres fotografies via WhatsApp per publicar-les a El Nacional.cat.

Com enviar fotos a El Nacional:

-El número de Whatsapp és el 622 49 62 25. Estarà habilitat durant tot l’Onze de Setembre.

-Cal enviar les imatges amb el nom de l’autor/a i la localització.

-La redacció d'El Nacional.cat farà una tria de les imatges rebudes i en publicarà una selecció al llarg de la Diada, cap de les imatges s'empararan per il·lustrar altres articles o notícies.

-No es respondrà a cap trucada telefònica.

-La publicació de la imatge no suposarà cap relació contractual amb l’autor d'aquesta.

Si viviu l'Onze de setembre des d'algun poble de Catalunya, des d'alguna gran ciutat catalana o des de les concentracions de Barcelona, també ens podeu enviar les vostres imatges al mateix número de telèfon.