Ens trobem davant de la Diada Nacional de Catalunya més atípica dels últims anys a causa de les restriccions per la Covid-19, si resideixes en una ciutat segur que abans del coronavirus tenies moltes maneres i activitats per celebrar la Diada. Per tant, volem que ens enviïs una foto, un vídeo o un selfie de com viureu aquest Onze de setembre tan diferent! Sortireu a manifestar-vos des del balcó? O anireu a alguna petita concentració? Segueix en directe tot el que passa arreu de Catalunya durant el dia d'avui

A El Nacional.cat volem il·lustrar gràficament la jornada comptant amb els nostres lectors, per això hem habilitat un número de telèfon perquè ens feu arribar les vostres fotografies via WhatsApp per publicar-les a El Nacional.cat.

Com enviar fotos a El Nacional:

-El número de Whatsapp és el 622 49 62 25. Estarà habilitat durant tot l’Onze de Setembre.

-Cal enviar les imatges amb el nom de l’autor/a i la localització.

-La redacció d'El Nacional.cat farà una tria de les imatges rebudes i en publicarà una selecció al llarg de la Diada, cap de les imatges s'empararan per il·lustrar altres articles o notícies.

-No es respondrà a cap trucada telefònica.

-La publicació de la imatge no suposarà cap relació contractual amb l’autor d'aquesta.

Si esteu vivint la Diada des d'un poble catalàdes de l'estranger, podeu enviar-nos també les vostres imatges al mateix número de telèfon.