El teu poble és d'aquells que sempre organitza activitats i actes per celebrar la Diada? Aquest any, amb les restriccions pel coronavirus, com ho celebrareu? Envia'ns fotos de com viureu aquest Onze de setembre. Heu posat la senyera o estelada al balcó? Assistireu a alguna petita mobilització? Envieu-nos les fotos, vídeos i selfies més curiosos de la vostra celebració de la Diada. Segueix en directe tot el que passa arreu de Catalunya durant el dia d'avui.

A El Nacional.cat volem donar testimoni gràfic de la jornada comptant amb els nostres lectors, per això hem habilitat un número de telèfon perquè ens feu arribar les vostres fotografies via Whatsapp per publicar-les a El Nacional.cat.

Com enviar fotos a El Nacional:

-El número de Whatsapp és el 622 49 62 25. Estarà habilitat durant tot l’Onze de Setembre.

-Cal enviar les imatges amb el nom de l’autor/a i la localització.

-La redacció d'El Nacional.cat farà una tria de les imatges rebudes i en publicarà una selecció al llarg de la Diada, cap de les imatges s'empararan per il·lustrar altres articles o notícies.

-No es respondrà a cap trucada telefònica.

-La publicació de la imatge no suposarà cap relació contractual amb l’autor d'aquesta.

Si viureu la Diada des de l'estranger, des d'una gran ciutat catalana o des de Barcelona, també podeu enviar-nos les vostres imatges al mateix número de telèfon.