El cotxe de la parella del Maresme desapareguda no va caure al pantà de Susqueda “per accident”, sinó que “algú el va empènyer”, ha assegurat el conseller d’Interior Joaquim Forn. A més, ha afegit que "la investigació no descarta cap hipòtesi, inclosa la fugida voluntària dels joves".

Fonts policials han confirmat que s'ha trobat una pedra a l'interior del cotxe, tot i que es desconeix si ja hi era en el moment dels fets o bé va caure dins del vehicle quan aquest va rodolar dins de l’aigua. És per aquest motiu que els Mossos informen que “en cap cas” poden confirmar que “la pedra estigués posada intencionadament a cap mecanisme del cotxe”.

Pel que fa a la nota localitzada a l’interior del vehicle, segons les últimes informacions no es tractaria d’una “carta de comiat ni d’intenció de suïcidi”, sinó de simples “reflexions”.

Des de les nou del matí, els equips d’emergències han reprès la recerca de la parella de joves del Maresme, desapareguts des de dijous passat. Dues unitats subaquàtiques dels Bombers de la Generalitat i sis de terrestres, la Unitat d'Intervenció en Muntanya i la Unitat canina, tornen a pentinar les aigües del pantà per mirar de trobar els dos joves, de 21 i 23 anys. A més, està previst que a mig matí s’incorporin en les tasques de recerca agents de la Guàrdia Civil i Agents Rurals.