Si ja vas just de temps amb les últimes compres nadalenques o has d'aprofitar la Cavalcada de Reis de Barcelona 2023 per fer els últims viatges al supermercat, aquí podràs trobar fins a quina hora obren avui les botigues a Barcelona i els horaris dels supermercats oberts on podràs acudir a adquirir el tortell de Reis o qualsevol altre producte que se t'hagi oblidat. Per sort, algunes cadenes tenen locals que obren fins tard, aquí el tens!

🛍️ Botigues obertes a Barcelona 2023: quins diumenges i dies festius obren els comerços?

Botigues obertes a Barcelona avui i horari dels centres comercials

Quant a botigues obertes a Barcelona avui en les quals comprar regals i altres articles abans del Dia de Reis, aquest 6 de gener, podreu anar als principals centres comercials de la ciutat, que no modifiquen el seu horari i obren de 9 h 21 h. Això inclou L'Illa Diagonal, el centre comercial Maremàgnum del Moll de Fusta —ideal per anar des del recorregut de la Cavalcada de Reis 2023—, Arenas a plaça Espanya, La Maquinista, Diagonal Mar i el centre comercial de Glòries.

🔎 Obren les botigues el dia de Reis, 6 de gener, a Barcelona i Catalunya?
 

D'altra banda, podeu aprofitar al màxim l'últim dia de la Fira de Reis de Gran Via 2022-23, que aquest 5 de gener de 2023, en ser vigília de dia festiu, obre des de les 10 h i fins a les 22 h. En el mercat nadalenc de Barcelona per excel·lència participen diversos gremis que, de fet, són els organitzadors: l'Associació de Tallers Artesans de la Gran Via, el Gremi Artesà de Xurrers de Catalunya i el Gremi de Detallistes de Joguines. Per tant, trobareu una gran varietat de productes per adquirir: joguines tradicionals com peluixos, regals artesanals i originals o articles d'artesania en general. En concret, la venda de joguines es concentra entre el carrer Comte d'Urgell i el carrer Muntaner; els regals tradicionals i artesans s'instal·len entre els carrers Calàbria i Comte d'Urgell; i les parades d'artesania catalana es localitzen sobretot entre el carrer Rocafort i Calàbria.

Horari dels supermercats oberts avui: Mercadona, Lidl, Carrefour, Aldi i més

Quant als supermercats oberts avui a Barcelona, la majoria, igual com els centres comercials i botigues, no modifica el seu horari, obrint de 9 a 21 h, com Mercadona, Lidl, Carrefour, Aldi, DIA, Bonpreu i Esclat i Hipercor. No desespereu perquè alguna d'aquestes cadenes compta amb alguna línia d'establiments amb horaris més amplis i que us podran salvar en l'últim moment. És el cas dels locals Carrefour Express, que obren fins a les 23 h, els Supercor Exprés, que estan oberts fins a les 00 h, supermercats Charter, que obre fins a les 22 h, Caprabo fins a les 23 h i Condis que també està obert fins a les 23 h. Aprofitar al límit mai no ha estat tan fàcil, bona sort!