Ja és a la cantonada la Cavalcada de Reis a Barcelona 2023, la primera que se celebra amb normalitat després de dos anys de restriccions a conseqüència de la pandèmia causada per la covid. La rua més esperada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient torna a la capital amb tota la seva esplendor i amb diverses novetats. Una d'elles i la més important i controvertida ha estat el canvi de camí que seguiran les carrosses i els caramels. Per això, t'expliquem el recorregut de la Cavalcada de Reis a Barcelona 2023 i que així no et perdis cap detall.

👑 Cavalcada de Reis 2024 a Barcelona: horari i recorregut complet

🚫 Els carrers tallats i les afectacions a la mobilitat per la Cavalcada de Reis 2024 a Barcelona
 

 

Mapa en PDF del recorregut de la Cavalcada de Reis a Barcelona 2023

El canvi del recorregut de la Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona es deu a les obres que ocupen ara mateix la Via Laietana, avinguda on acostumava a centrar-se la primera part de l'esperada desfilada. Per tant, dins la normalitat recuperada postpandèmia, sembla que els Reis Mags encara hauran d'esperar per tornar a la vertadera cavalcada que acostumaven a fer. Perquè no hi hagi lloc pels dubtes, en el següent enllaç podreu descarregar un mapa en PDF el recorregut de la Cavalcada de Reis a Barcelona aquest 2023.

recorregut cavalcada reis barcelona 2023 mapa pdf
Mapa del recorregut de la Cavalcada de Reis a Barcelona 2023 / Disseny: Marta Turull

La part inamovible de la cavalcada enguany és l'arribada dels Reis Mags d'Orient, que arriben un cop més per mar, entrant a les 16 h al Portal de la Pau a bord del pailebot Santa Eulàlia i sent rebuts per Ada Colau, alcaldessa de Barcelona. També el començament és el mateix que el que acostumem a viure, a l'avinguda Marquès de l'Argentera, des d'on comencen els canvis perquè, en lloc de pujar per Via Laietana, la Cavalcada de Reis 2023 encetarà passeig de Colom fins a arribar a l'avinguda Paral·lel.

👑 Cavalcada de Reis de Barcelona 2023: horaris, recorregut i tot el que has de saber
 

Un cop aquí, els reis Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats de les noves carrosses i tornant a tirar els tan estimats i trobats a faltar caramels —que van desaparèixer durant les restriccions de la pandèmia—, arribaran al Mercat de Sant Antoni des de la ronda de Sant Pau. L'últim tram consisteix a recórrer el carrer Sepúlveda completament fins a plaça Espanya, on tota la comitiva girarà a l'esquerra per fer tota l'avinguda Reina Maria Cristina i arribarà al seu punt final: la Font Màgica de Montjuïc.

Els punts clau del recorregut de la Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona

Perquè ho tinguis ben clar i no et confonguis amb tant de text en el moment de la veritat, aquí tens les hores previstes a les quals passarà la Cavalcada de Reis 2023 per cada punt clau de Barcelona:

  • 18.00 h: avinguda Marquès de l'Argentera
  • 18.20 h: passeig de Colom
  • 19.15 h: avinguda Paral·lel
  • 19.30 h: ronda Sant Pau
  • 19.45 h: mercat de Sant Antoni
  • 20.15 h: carrer de Sepúlveda
  • 20.35 h: plaça Espanya
  • 21.00 h: avinguda Reina Maria Cristina

🎁 Fira de Reis a Gran Via: horari, parades i tots els detalls del mercat de Nadal a Barcelona