Arriba la darrera festivitat nadalenca, el Dia de Reis, i entre regals, menjar i tortells potser et preguntes si obren les botigues al Dia de Reis i quins supermercatsbotigues obertes hi haurà el 6 de gener de 2024 per fer aquelles compres que sempre sorgeixen a última hora. El 6 de gener és festiu a Barcelona i Catalunya, així com arreu de l'estat, però hi ha alguns supermercats oberts que us salvaran durant aquest festiu. Obre Mercadona, Lidl, Carrefour, Aldi o Alcampo? Amb quin horari? Quines són les botigues obertes pel 6 de gener a Barcelona i Catalunya?

🏪 Botigues obertes a Barcelona 2024: quins diumenges i dies festius obren els comerços?
 

📅 Centres comercials oberts avui a Catalunya: quins diumenges i dies festius obren aquest 2024?
 

 

Horari dels supermercats a Barcelona i Catalunya pel 6 de gener 2024, Dia de Reis

Si encara busques el tortell de Reis o t'ha faltat algun detall per al dia més emocionant per als nens i nenes de tot arreu, que esperen els regals després de gaudir la Cavalcada de Reis 2024, consulta quins supermercats o botigues obertes et salvaran aquest 6 de gener 2024 a Barcelona i Catalunya.

Horari de Mercadona el 6 de gener, Dia de Reis

Els supermercats Mercadona de Barcelona i arreu de Catalunya no estaran oberts el 6 de gener de 2024, ja que és festiu. Sí que podreu fer les darreres compres el dia anterior, divendres 5 de gener, nit de Reis, en el seu horari habitual, de 9 h a 21 h. Per tant, no serà el supermercat que us tregui del més gran destret, encara que allà hi podreu trobar tot el necessari per a aquesta assenyalada data, fins i tot el tortell de Reis tan cobdiciat aquesta setmana. Això sí, potser no és el pastís més agraït pels vostres convidats i no hi ha garanties que divendres al vespre encara hi trobeu.

Horari de Lidl el 6 de gener, Dia de Reis

Encara que també és un dels supermercats que disposen de tortell de Reis, Lidl no obre el 6 de gener, Dia de Reis, a Barcelona i Catalunya, acollint-se al festiu. El dia anterior, igual com Mercadona, sí que hi podreu anar des de les 9 h fins a les 21 h a fer les compres d'últim moment que solen sorgir en aquestes dates. Tenen un gran assortit de tortells i farciments, però, com sempre, serà difícil trobar-ne el que volem si ens dirigim a la botiga en l'últim moment.

Horari de Carrefour el 6 de gener, Dia de Reis

Els supermercats Carrefour de Barcelona i Catalunya romanen tancats aquest 6 de gener de 2024, però sí que podreu comprar en els supermercats Carrefour Express, que obren en el seu horari habitual, de 9 h a 23 h. Serà allà on podreu trobar els tortells de Reis d'ultimíssima hora, així com altres aliments i productes que necessiteu per gaudir en família de l'arribada dels Reis a casa i dels regals dels més petits -i no tan petits. Igualment, et recomanem fer servir el cercador d'obertures en dies festius de la pàgina oficial de Carrefour per consultar els horaris del teu supermercat de confiança.

Horari d'Aldi el 6 de gener, Dia de Reis

Segons la seva pàgina web, Aldi tanca el 6 de gener de 2024, Dia de Reis, tal com feia l'1 de gener i el 25 de desembre per Nadal. Indiquen que no hi haurà excepcions als seus supermercats, on, com la seva competència, ofereixen un ample assortiment de tortells i articles per a gaudir en família després de la Cavalcada de Reis 2024. Per arribar a temps, però, haureu d'acudir-hi el dia abans, 5 de gener, nit de Reis, en el seu horari habitual, de 9 h a 21 h.
 

Horari de Supercor i Hipercor el 6 de gener, Dia de Reis

Com ja va passar l'1 de gener de 2024, els supermercats Supercor i Hipercor de Barcelona i Catalunya, les línies de botigues d'alimentació de El Corte Inglés, romanen tancats el 6 de gener, acollint-se al festiu. Sí que podràs anar-hi la nit de Reis, amb una mica d'antelació, en els seus horaris habituals: de 8.30 h a 00 h en el cas de Supercor Exprés i de 9 h a 21 h en el cas d'Hipercor.

Horari de DIA el 6 de gener, Dia de Reis

El dia 6 de gener de 2024, els supermercats DIA, la cooperativa més estesa, a Catalunya i Barcelona, romanen tancats tot el dia, sense alteracions del seu horari el dia previ ni l'endemà. Per tant, no serà el supermercat a què podreu acudir en l'últim moment per comprar el tortell de Reis ni altres productes. Divendres dia 5 de gener sí que manté el seu horari normal, de 9 h a 21 h amb tancament al migdia en funció de la botiga específica. Per evitar ensurts, podeu comprovar el cercador de la seva pàgina oficial per consultar les hores en què no hi podeu anar.

Horari de Bonpreu i Esclat el 6 de gener, Dia de Reis

Pel que fa als supermercats Bonpreu de Barcelona i Catalunya, tampoc obren pel Dia de Reis, aquest 6 de gener de 2024. Només podreu comprar-hi el 5 de gener en el seu horari, de 9 h a 21 h. Tampoc obren els seus supermercats Esclat, però sí que ho fan els minimercats que tenen arreu de Catalunya i que obren de 8 h a 23 h, que podreu trobar en el seu cercador de botigues online.