Almenys 316 persones han resultat ferides aquesta nit, cinc d'elles de gravetat, encara que no es tem per la seva vida, després de l'accident que es va produir ahir a la nit a Vigo, en ple festival d'O Marisquiño, en desplomar-se una passarel·la de fusta durant una de les actuacions.

La xifra de víctimes l'ha aportat el conseller de Sanitat, Jesús Vázquez Almuíña, en declaracions a la Ràdio Galega. L'accident s'ha produït al voltant a les mitja nit, quan la passarel·la ha cedit a causa del pes de les persones, algunes de les quals han caigut fins i tot sobre el mar.

L'alcalde de Vigo, Abel Caballero, ha fet referència a les dades "provisionals" en declaracions als mitjans de comunicació i ha afirmat que s'han registrat més de 310 ferits, dels quals quatre estarien greus.

El president espanyol Pedro Sánchez ha expressat aquest dilluns la seva solidaritat amb les víctimes del concert a Galícia.

Caballero ha assenyalat que els bombers han estat comprovant el lloc en el qual s'ha produït el sinistre fent servir càmeres tèrmiques i, de moment, s'ha determinat que no hi ha persones sota el pont esfondrat.

Per la seva banda, el Servei d'Emergències 112 de Galícia, ha confirmat que fins al lloc s'han desplaçat 6 ambulàncies de suport vital avançat, dos equips de PAC, 10 ambulàncies de suporto vital i 25 ambulàncies de suport.

A més ha informat que els ferits han estat traslladats als hospitals d'Álvaro Cunqueiro, POVISA, Fátima, Concheiro i al lloc d'atenció continuada.