Vuit activistes de Femen han realitzat aquest divendres una acció de protesta a la Plaça del Callao de Madrid per denunciar la violència masclista, amb deu víctimes en el que portem d'any, al crit de "l'amor romàntic mata".

Coincidint amb el Dia de Sant Valentí, les activistes han denunciat així els assassinats masclistes "que any rere any maten a les dones en el nom de l'amor".

"45 dies: 10 d'assassinades", "L'amor romàntic mata", "ahir era amor, avui és feminicidi", "Cupido ha mort", "masclisme mata" o "Avui vives, demà sota terra" eren alguns dels lemes que les activistes portaven escrits sobre els seus torsos.

Després de tombar-se al terra davant els cinemes Callao simulant estar mortes, les vuit dones s'han aixecat i han corejat consignes com "avui som vives, demà sota terra", "avui és feminicidi, ahir era amor" o "ni una menys".

L'acció ha generat gran curiositat entre els vianants que passejaven per aquesta zona cèntrica de Madrid, molt freqüentada a les sis de la tarda quan s'ha celebrat aquesta protesta.