Seguint el tòpic, la loteria ha quedat ben repartida. El primer premi de la Grossa de Cap d'Any s'ha venut a Terrassa, Santa Susanna, Palafolls, Sant Boi de Llobregat, Barcelona i Salt. En total 10 milions d'euros premiat amb 200.000 euros cada bitllet. A Barcelona, l'estanc del carrer Muntaner, número 456, ha repartit 400.000 euros amb la venda de dos bitllets.

L'encarregat de l'establiment, Joan Borés, no s'esperava que repartís tants diners amb un premi que, relativament, fa poc temps que ofereix: "He venut la 6/49 o el Rasca però és la primera vegada que reparteixo un premi tan gran com aquest". El número 26845 ha portat sort. Per celebrar-ho, en Joan i un representant de la Loteria de Catalunya han obert una ampolla de cava i han fet un brindis. Poc després, s'han encarregat que el cartell que anuncia el primer premi estigués "ben visible", amb l'esperança de continuar "repartint sort" els pròxims anys.
foto 3590807

Un supermercat de Terrassa també ha repartit el primer premi. Ha estat a l'Esclat de l'avinguda Josep Tarradellas i ha donat 3 milions d'euros venut en 15 números des de les caixes de cobrament. Els seus treballadors han celebrat la sort dels seus clients que han preferit fer-ho en la intimitat. Òscar Carreño, gerent del supermercat, ha confirmat que aquest sorteig "funciona molt bé" i que han venut més números que mai.

foto 3590784 (1)

A Sant Cugat s'ha repartit el segon premi i el punt neuràlgic de la celebració ha estat el Bar La Musclera. Un total de 15 sèries amb el número 22418 han fet que repartissin un milió d'euros. Cada bitllet està dotat amb 65.000 euros i la majoria dels afortunats han estat clients de tota la vida propera a aquest bar del carrer Sant Bonaventura. L'ambient de les primeres hores és de poca eufòria i els guanyadors no s'han deixat veure. Malgrat tot, el propietari de La Musclera, Josep Maria Navarro, ha rebut amb alegria el moment que des de Loteries de Catalunya li han portat el cartell que l'acredita com a venedor del segon premi. El brindis no ha faltat.

foto 3590795

Altres premis inferiors, com el cinquè a Lleida s'ha repartit en una papereria de l'avinguda Blondel. Ha estat amb el número 71026 que s'ha venut per màquina, tal com ha confirmat la responsable de l'establiment, Rosa Guiu. Els afortunats s'han emportat un pessic de 5.000 euros després de jugar-ne 10 per dècim. Guiu està satisfeta ja que ha estat l'únic punt de la demarcació de Lleida que ha repartit sort en la Grossa d'enguany. La seva papereria està de sort. També aquest any 2019 ha repartit un segon premi de la Loto 6/49.

foto 3590788

Tots els premis i les seves poblacions han repartit 30 milions d'euros.