Les morts per coronavirus a Espanya, a la baixa des d'aquest dilluns, han registrat avui un nou mínim. Segons dades del ministeri de Sanitat, 25 persones han mort en els últims set dies, la xifra més baixa registrada fins ara. El país encadena ja cinc dies amb tendència a la baixa, el període més llarg des que es disposa d'aquesta dada.

D'aquestes 25 defuncions, 7 s'han produït a Astúries, 5 a Castella i Lleó, 5 a Madrid, 3 al País Basc, 2 a Castella-La Manxa, 1 a Múrcia i 1 a Aragó.

El total de morts fins ara continua sent desconegut, després que el ministeri congelés la dada ara fa cinc dies per desajustos en el recompte. Llavors, la xifra era de 27.136 víctimes mortals, tot i que el propi coordinador d'Alertes i Emergències Sanitàries va admetre que segons les seves estimacions aquesta xifra podria créixer ben bé fins als 28.000 o 29.000 decessos

Pel que fa nous casos, se n'han detectat 155 a tot el territori des d'ahir, una xifra que s'ha estabilitzat en els últims dos dies després d'encadenar diverses jornades amb una clara tendència a l'alça. La meitat d'aquests contagis són a Madrid (74), mentre que Catalunya, la segona comunitat més afectada, n'ha registrat 33.