L'estat de salut d'un dels ferits en l'incendi d'un habitatge ahir a Badalona (Barcelonès) ha empitjorat, al passar de greu a molt greu, mentre el nadó segueix ingressat en l'UCI pediàtrica estable i amb pronòstic greu, segons ha informat l'hospital Vall d'Hebron. A més, altres tres dels adults ingressats en aquest centre es troben "greus i estables" i l'altre menor que va ser traslladat a aquest hospital ahir en estat lleu, un nen de 4 anys, ja ha rebut l'alta.

Vall d'Hebron va rebre a la majoria dels setze ferits en l'incendi que va començar ahir al matí en el primer pis d'un edifici de deu plantes del barri de Sant Roc de Badalona, en el que van morir tres persones. Hores després, va tenir lloc un altre incendi a la Llagosta (Vallès Oriental), en el que va perdre la vida una dona de 67 anys, també en un immoble de deu plantes.

Per altra banda, l'Hospital de Sant Pau de Barcelona ha donat l'alta aquest diumenge a un home que es va precipitar des d'un cinquè pis durant l'incendi d'aquest dissabte al barri de Sant Roc de Badalona (Barcelona) i no té cap fractura. Segons ha informat l'Hospital a Europa Press, l'home va ingressar aquest dissabte valorat inicialment com a greu, però després d'examinar-li va ser valorat com a lleu perquè no presentava fractures. Després de precipitar-se l'home va quedar inconscient, per la qual cosa la primera valoració estava a l'espera de confirmar que no hi havia danys interns. A més, altres quatre persones ateses a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona) per ferides greus van rebre l'alta la nit d'aquest dissabte i l'Hospital del Mar de Barcelona espera donar el part dels pacients aquest dilluns.

Després dels dos incendis d'ahir, el Govern ha decretat avui dia de dol oficial a tot Catalunya, sumant-se així als tres dies de dol que va decretar ahir l'ajuntament de Badalona i al qual avui guarda també el de La Llagosta, de manera que les banderes als edificis oficials onegen a mitja asta. Al migdia d'avui s'ha celebrat una reunió de coordinació entre representants de l'Ajuntament de Badalona i de diferents conselleries de la Generalitat per "avaluar les mesures a adoptar i atendre les persones afectades per l'incendi", segons ha informat el consistori badaloní.