Els taxistes han tallat la ronda Litoral de Barcelona, en els dos sentits de la marxa, en una de les accions que el col·lectiu ha convocat avui per col·lapsar Barcelona. 

Els taxistes tallen la ronda Litoral - Anton Rosa

De camí cap a la ronda, els manifestants s'han trobat amb alguns vehicles VTC i alguns els han atacat. A un cotxe li han punxat una roda i a un altre li han arrencat la tapa de l'entrada de la benzina. També hi ha hagut cops a d'altres vehicles.

Per altra banda, a la mateixa ronda, s'ha produït una agressió a una parella de periodistes de Telemadrid, que els portaveus d'Élite Taxi han hagut d'escortar fins fora de la zona. 

Els taxistes coplegen vehicles VTC - Anton Rosa

La manifestació de taxistes s'ha dirigit a la ronda litoral des del Parlament de Catalunya, on havien intentat accedir aquest dilluns per traslladar la seva protesta en contra de la regulació proposada pel Govern pel sector VTC. La manifestació havia començat davant la seu d'Economia. 

Taxistes vaga ronda litoral Sergi Alcàzar

Els taxistes col·lapsen la ronda Litoral - Sergi Alcàzar

Durant la manifestació, la ronda Litoral ha estat tallada en sentit Llobregat entre l'entrada 23 (Poblenou) i la 21 (Ciutat Vella), i en sentit Besòs entre la sortida 13 (Montjuïc) i l'entrada 22 (Barceloneta). 

EL NACIONAL taxistes Ronda Litoral 2   Sergi Alcàzar

Els taxistes en el seu pas pel túnel de la ronda Litoral - Sergi Alcàzar

Vestits amb armilles grogues, els taxistes s'han reunit a primera hora a Plaça Catalunya, des d'on han decidit anar davant de la conselleria d'Economia i, des d'allà, han iniciat una marxa cap al Parlament de Catalunya. Pel camí, han fet una asseguda a la Via Laietana.

Els taxistes desborden la Guàrdia Civil al port de Barcelona

La intenció dels taxistes era arribar fins al Port de Barcelona, on la Guàrdia Civil els ha intentat barrar el pas. La policia ha fet un cordó policial perquè els protestants no poguéssin avançar, però els taxistes l'han superat i hi ha hagut enfrontaments. 

Enfrontaments entre els taxistes i la Guàrdia Civil - Anton Rosa