Les dones catalanes s'han manifestat aquest dijous al vespre pels carrers d'arreu del país per protestar contra les agressions masclistes en la vigília del dia internacional de la dona treballadora. Les manifestacions han estat convocades per diversos col·lectius feministes és crida a lluitar contra el patriarcat i porta com a lema "La nit és nostra, cap agressió sense resposta".

A Barcelona, la marxa ha estat convocada al barri d'Horta i ha baixat pel carrer Lisboa i el passeig Maragall i les manifestants han reclamat, entre d'altres consignes, que quan surten de nit no volen haver de "ser valentes", sinó que "volen ser lliures", en referència a les agressions, de qualsevol tipus.

Barcelona no ha estat l'única ciutat on s'hi ha convocat una marxa d'aquestes característiques. Ciutats com Reus, Sant Celoni o Terrassa també han sortit al carrer a reclamar millores pels drets de les dones. a les marxes també s'han sentit crits com "no hi som totes, faltes les mortes", en referència a les dones mortes per agressions masclistes.