El cadàver de la dona trobat dimarts al pantà de Susqueda, que va aparèixer al costat del d'un home i que suposadament es correspon al de la parella de joves desapareguda el passat 24 d'agost, presenta un tret de bala al cap, segons informen fonts de la investigació.

Els forenses han practicat avui les autòpsies i han confirmat que el cadàver que es presumeix com el de Paula M.P. mostra un forat d'entrada i un de sortida que correspondria a un projectil d'arma de foc. De tota manera, els experts no han aconseguit identificar encara els cossos a causa del mal estat que presenten després de més d'un mes sota l'aigua, encara que s'espera fer-ho aviat.

El cadàver de l'home, suposadament Marc H.L., presenta ferides al tòrax que podrien correspondre a un atac amb un objecte contundent, arma blanca o de foc, cosa que donaria validesa a un testimoni d'una persona que viu prop del pantà i que assegura que el dia de la desaparició va sentir quatre trets i un crit.

Els investigadors rastrejaran el pantà en els pròxims dies a la recerca de noves proves relacionades amb el cas després de la realització de les autòpsies. La policia creu que es tracta d'un doble crim i que almenys serien dos els assassins que van acabar amb la vida de la parella i que van intentar que els cadàvers desapareguessin sota l'aigua amb motxilles plenes de pedres.

Els dos cossos van aparèixer despullats, un flotant a l'aigua i l'altre sobre una paret del pantà, possiblement a causa d'un descens del nivell de l'embassament al final de l'estiu. Els dos joves es trobaven de vacances en el moment de la desaparició i tenien previst visitar Tamariu, a Palafrugell (Baix Empordà), i el Montseny, així com fer una excursió en un caiac, propietat de Marc H.L., pel pantà de Susqueda.

Aquesta embarcació també es va trobar a l'aigua mig desinflada, igual que el cotxe en què viatjaven, després que se'ls hagués vist per última vegada en un restaurant pròxim després d'una extracció d'un caixer automàtic de La Cellera de Ter.