La Conselleria de Sanitat de la Comunitat valenciana investiga la mort d'una dona de 46 anys després que mengés el dissabte passat en el restaurant de luxe Riff de València, guardonat amb una estrella Michelin. La dona va acudir al mencionat restaurant amb el seu marit i el seu fill, els quals també van reaccionar negativament després de la ingesta d'aliments, amb episodis de vòmits i diarrea, tot i que van acabar recuperant-se. La dona, pel contrari, va perdre el coneixement i va acabar morint.

restaurante riff web

Restaurante Riff

El xef del restaurant, Bernd Knöller, ha anunciat que tanca l'establiment de forma provisional fins que s'aclareixin les causes de la mort de la dona. El cuiner, que ha manifestat el seu "profund malestar" pels fets, ha anunciat que el restaurant romandrà tancat "fins que les causes quedin establertes i pugui seguir l'activitat amb plenes garanties, tant pel personal com pels clients".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @valenciaculinaryfestival with @get_repost ・・・ Bernd H. Knöller 👨‍🍳 es el Jefe de cocina y propietario del @restaurante_riff Restaurante Riff en Valencia Nacido en la Selva Negra (Alemania),en el año 93 abre su primer Restaurante en Valencia; El Ángel Azul con el que consigue importantes críticas y premios y en 2001 abriría su gran sueño: el Restaurante RiFF, Richard Rauch, de @restaurant_steirawirt es su chef invitado. Juntos cocinaran el próximo 26 y 27 de febrero en su restaurante Consulta el programa en la web del evento: ➡ http://www.valenciaculinaryfestival.es/programa/ Reserva tu mesa 🍽👉 https://www.restaurante-riff.com/ #VLCCulinary19 #vlcculinaryfestival2019

A post shared by Bernd H. Knöller (@restaurante_riff) on

L'autòpsia es va realitzar el passat dilluns i tot apunta que la mort va ser per intoxicació, probablement alimentària, tot i que encara s'ha d'esperar als resultats de la bateria de proves químiques, bacteriològiques, histològiques i toxicològiques per posar nom i cognoms al causant de la mort.

La Direcció General de Salut Pública ha posat en marxa el protocol corresponent perquè les sotsdireccions de Seguretat Alimentaria i d'Epidemiologia investiguin si hi ha més afectats.