Quatre persones han estat detingudes i sis han resultat contusionades, cinc d'ells ertzaines, pels aldarulls registrats aquest dimecres a la Part Vella de Sant Sebastià, on diversos individus han llançat objectes contundents contra la Policia Municipal i l'Ertzaina.

Els arrestos han tingut lloc entre la tarda i la nit d'aquest dimecres a la Plaça de la Constitució i al carrer San Juan de Sant Sebastià, així com en vies veïnes. Els detinguts són dos joves de 18 anys, un altre noi de 21 i un quart home de 31 anys.

ertzaina san sebastian EFE

ertzaina san sebastian 2 EFE

Els ertzaines intenten controlar un grup de gent que volia celebrar les festes de Sant Sebastià / EFE

En el marc dels enfrontaments, han resultat contusionats cinc agents de l'Ertzaina, tots ells ferits lleus, segons ha informat el Departament basc de Seguretat a Europa Press. A més, una altra persona ha hagut de ser traslladada fins a l'hospital de Donosti per contusions i el seu estat no és greu.

Els incidents han començat sobre les vuit i mitja de la tarda en la Part Vella quan un grup de persones ha llançat objectes contra agents de la Policia Local de Sant Sebastià, que ha demanat suport a l'Ertzaina.

Taules i cadires dels bars

Diverses patrulles de la Policia autonòmica s'han apropat al lloc i també han estat rebudes amb el llançament d'ampolles, tapes de claveguera, així com cadires i taules procedents de terrasses de bars.

Els incidents han continuat durant diverses hores a la zona del Boulevard i la Part Vella, que, finalment, ha recuperat la normalitat sobre la mitjanit.