Agents de la Policia Nacional han alliberat en un prostíbul de Badalona una de menor de 15 anys quan, presumptament, estava sent víctima d'abusos sexuals per part d'un home de 78.

Perquè la jove accedís a les seves exigències l'amenaçava de difondre públicament uns vídeos íntims de la seva germana que l'home tenia guardats, i li donava deu euros. Al mateix local, que anunciava els seus serveis per Internet, es van localitzar unes altres sis dones asiàtiques indocumentades que vivien juntes en una petita estança en condicions insalubres i que havien d'estar permanentment disponibles per als seus clients.

A més del pederasta, que havia llogat una habitació per a la seva trobada amb la jove, han estat detinguts els dos responsables del prostíbul, encarregats de controlar les dones i cobrar els serveis.

Periòdicament,  la Policia Nacional duu a terme inspeccions en locals i pisos on s'exerceix la prostitució per part de ciutadanes estrangeres amb la finalitat de detectar víctimes de tràfic d'éssers humans amb finalitats d'explotació sexual

Disponibilitat les 24 hores per realitzar serveis sexuals

L'immoble en qüestió és un habitatge de dues plantes on es van localitzar sis dones xineses que exercien la prostitució i desproveïdes de qualsevol tipus de documentació.

Per estar disponibles les 24 hores s'allotjaven amuntegades en una petita estança que no complia les mínimes condicions dignes d'habitabilitat. Dos homes de la mateixa nacionalitat eren els responsables del bordell, de controlar-les estretament i de portar la comptabilitat dels serveis sexuals sol·licitats.

Amagada despullada a l'interior d'un armari

En una de les habitacions els agents es van trobar un home de 78 anys. La noia de 15 s'havia amagat a l'interior d'un armari, oculta i despullada. 

En ser descoberta va informar els policies que l'ancià l'havia portat al lloc per realitzar pràctiques sexuals, obligant-la a tancar-se en detectar la presència policial al local. Així mateix va admetre que coneix l'home per la relació sentimental que manté amb una de les seves germanes.

A poc a poc hauria anat guanyant-se la confiança de la menor fins al punt de, presumptament, obligar-la a realitzar amb ell pràctiques sexuals sota l'amenaça de difondre públicament uns vídeos íntims que deia posseir de la seva germana.

Per protegir la seva germana, la jove havia accedit per tercera vegada a canvi d'una gratificació de deu euros. Una vegada alliberada, la menor va ser lliurada als seus familiars.

L'ancià detingut se li imputa els delictes d'abús sexual a menors i corrupció de menors, mentre que als dos ciutadans xinesos detinguts se'ls imputen delictes relatius a la prostitució i contra els drets dels treballadors.