Els Mossos han detingut a Garrigàs (Alt Empordà) un motorista que s'havia accidentat en xocar amb un cotxe i que transportava un quilo de cocaïna. L'home, de 50 anys, era veí de Valette-du-Var (França). L'accident es va produir el divendres al matí, a la carretera GIV-6226.

El motorista va ser ferit a la cama esquerra i els agents que van arribar al lloc de l'accident van demanar als serveis mèdics que l'atenguessin. L'única ocupant del cotxe va explicar als Mossos que després de la col·lisió el conductor de la moto es va arrossegar per terra fins a un camp proper i va amagar alguna cosa entre els matolls.

droga intervinguda mossos

Els agents van revisar la zona i van trobar-hi una bossa de plàstic blanca, amb un paquet a l'interior que contenia una substància blanca, que semblava cocaïna. El motorista també duia 5.800 euros en bitllets a la seva jaqueta.

L'home va ser detingut per tràfic de drogues i conduït a l'hospital de Figueres per ser atès de les ferides. Més tard, a la comissaria, es va demostrar que el paquest contenia 1,142 kg de cocaïna. Ben aviat el motorista serà transferit al jutjat de guàrdia de Figueres.