Una anciana de 99 anys ha estat desnonada de la seva casa a Pozuelo de Alarcón (Madrid) després de ser enganyada pel seu nét. Segons la dona, el seu domicili va ser venut "sense el seu consentiment" pel familiar, que figurava com a testaferro de les propietats i que la va deixar sense diners "ni per comprar el pa". Després de passar unes primeres hores al carrer, Mary ha ingressat aquest dilluns a la tarda a l'hospital Quirón per principi d'hipotèrmia.

La comissió judicial es va presentar dilluns al domicili de la dona, que no va tenir més remei que abandonar casa seva i lliurar les claus. Després de sortir del seu habitatge, Mary no va voler moure's d'un banc proper. "Porteu-me on vulgueu, però no vaig a una residència. Vull justícia", explicava l'anciana als periodistes que s'havien congregat a les portes de la residència.

En principi, l'anciana tenia la intenció de passar la nit a la intempèrie en un banc situat als voltants del que va ser el seu habitatge. Tanmateix, un metge forense que es va desplaçar fins al lloc dels fets li va recomanar ingressar en un hospital després de revisar el seu estat es salut i davant de les baixes temperatures i principi d'hipotèrmia que presentava.

La dona ha rebutjat la plaça que des de fa temps li ha ofert l'Ajuntament de Pozuelo, a través de Serveis Socials, en una residència, segons ha confirmat l'alcaldessa del municipi, Susana Peréz Quislant. De moment, les autoritats esperen un informe forense que certifiqui l'autonomia de la dona, segons fonts properes al cas.

Mary acusa el seu nét d'estafa per fer-se "amb gairebé 2 milions d'euros" de la seva àvia entre diners i propietats i de vendre el seu propi dúplex de Pozuelo "sense el seu consentiment per uns 420.000 euros". L'11 de juliol de 2017, es va celebrar el judici contra el nét de l'afectada per un delicte continuat d'estafa i alternativament un delicte continuat d'apropiació indeguda. Però finalment, va quedar absolt.