Un cotxe oficial dels Jocs Mediterranis  ha atropellat un nen de 5 anys i el seu conductor ha donat positiu en el control d'alcoholèmia. L'incident ha tingut lloc dilluns al municipi de Salou (Tarragonès). 

El nen atropellat, de nacionalitat irlandesa, ha estat ingressat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona la matinada d'aquest dimarts, segons ha informat el Diari de Tarragona

De moment el seu estat és greu però el diagnòstic mèdic apunta que la seva vida no corre perill. El conductor, de nacionalitat espanyola, va fugir després de l'accident. Així i tot, el logotip dels Jocs i els testimonis van permetre identificar el model i la matrícula del vehicle. 

El conductor, i un familiar, van anar a les dependències de la comissaria de Salou mentre el menor era atès a l'hospital. El conductor, integrant de l'organigrama dels Jocs, va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia i el resultat va triplicar la taxa permesa per llei segons informa el diari tarragoní. 

Aparten el conductor de les seves funcions

En un comunicat oficial, el Comitè Organitzador dels Jocs ha aclarit que el conductor es trobava fora del seu horari laboral. L'empresa a la qual pertanyia el treballador l'ha apartat de tota activitat de forma immediata, pendent de les actuacions policials. El mateix organisme ha lamentat profundament els fets i s'ha posat a disposició de la família i de totes les parts implicades.